Megan Fox ei ole aprillipilaa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien tähti Megan Fox on viime aikoina noteerattu lähinnä rohkeiden asujensa ja erilaisten äänestystulosten tiimoilta. Details-lehden järjestämässä äänestyksessä hän sijoittui viime viikolla seksikkäimpien naisten sarjassa vasta toiseksi Jennifer Anistonin jälkeen.

Tällä kertaa aiheeseen ei liity mitään varsinaista kohua, mutta amerikkalaisissa viihdejulkaisuissa huomio on kiinnittynyt Foxin muhkeisiin hiuslisäkkeisiin. Katso tuoreet kuvat tästä ja lisää kuvia tästä.

Lähitulevaisuudessa Megan Fox tekee elokuvaa yhdessä entisen poikaystävänsä, Beverly Hills 90210 -sarjasta tutun Brian Austin Greenin kanssa. Fox on kiinnitetty näyttelemään Fathom-nimiseen supersankari-elokuvaan, jonka tuottaa Safran Productions, jossa Green puolestaan työskentelee tuottajana. Tänä vuonna hän tähdittää myös Transformers 2: Revenge Of The Fallen, Jennifer’s Body ja Ironclad-elokuvia.