Minne Britneyn pömppövatsa katosi? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että poptähti Britney Spears on kiinnitetty amerikkalaisen Candies-vaatemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Video vaatemalliston mainoskuvauksista julkaistiin eilen Entertainment Tonight -ohjelman verkkosivustolla.

Nyt myös valmiit mainoskuvat on saatu julkaistua. Ne ovat kuitenkin saaneet heti tuoreeltaan amerikkalaislehdissä tylyn tuomion, sillä julkaisujen mukaan kuvia on käsitelty rajusti ja esimerkiksi poptähden pömppövatsaa on vaadittu pienennettäväksi digitaalisesti.

Kommentit perustuvat Spearsista äskettäin Circus-kiertueella otettuun kuvaan, jossa Britneyn vatsamakkarat näkyvät selvästi. Katso kuvat tästä ja video tästä.

Kyseiseen keikkakuvaan verrattuna muutos on toki suuri, mutta ET Onlinen videota tuskin on muokattu digitaalisesti ja siinä Britney Spears nähdään varsin hoikassa kunnossa. Kaikkia muotikuvia käsitellään jonkin verran, mutta onko Spearsin pömppis kadonnut luonnollisesti vai digitaalisesti? Mitä mieltä itse olet väitteistä?