Supermalli Heidi Klum upeissa alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen supermalli Heidi Klum joutui äskettäin kovan kritiikin kohteeksi muotiväen suunnalta, kun GQ-lehden saksalaisen painoksen kannessa alastomana poseerannutta Klumia haukuttiin liian lihavaksi ja isorintaiseksi.

Kolmen lapsen äiti sai nakukuvistaan murskaavaa palautetta erityisesti saksalaisilta muotialan ihmisiltä, jotka väittivät hänen olevan liian lihava ja isorintainen supermalliksi. Syytösten jälkeen supermalli ilmoitti olevansa edelleen huippukunnossa ja kritisoijien yrittävän vain saada itselleen julkisuutta toisia haukkumalla. Nyt hän on poseerannut tyylikkäissä mustavalkoisissa muotikuvissa myös alastomana. Katso kuvat tästä.

Beverly Hillsissä nykyisin asuvan 35-vuotiaan Heidi Klumin aviomies on poptähti Seal. Pariskunnalla on kolme lasta. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Hänen esikoissinglensä Wonderland julkaistiin toissa vuonna. Lisäksi hän oli taannoin mukana ääninäyttelijänä James Bond -aiheisessa pelissä ja juontaa Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.