Aprillia: Supermallista tehtiin meikitön ja tyly pizzanpaistaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilisen aprillipäivän satoa kerätään yhä Yhdysvalloissa, jossa aprillipäivä on vasta päättymässä. Yksi päivän piloista oli CBS-kanavan I Get That A Lot -ohjelman järjestämä tempaus.

Ohjelman aprillipilaan oli saatu mukaan supermalli Heidi Klum, josta tehtiin paikallispizzerian pizzanpaistaja ja tarjoilija. Kukaan ei määrännyt millaiseen asuun hänen tuli pukeutua, joten hän päätti ilmaantua paikalle kokonaan ilman meikkiä. Muussa tapauksessa hänet olisi mielestään tunnistettu liian helposti. Katso kuva tästä.

– Minulla ei ollut lainkaan meikkiä ja hiukseni olivat nutturalla kynän avulla. Halusin esittää pizzatyttöä ja sainkin olla joku jollainen en normaalisti ole. Olin aika tyly ihmisille. Haukkasin palan heidän pizzastaan ja annoin sitten pizzan heille. Pudotin taikinan ensin lattialle ja tein siitä sen jälkeen pizzan, Heidi Klum kertoi ET Onlinelle.

Heidi Klum oli mukana ohjelman erikoisjaksossa, mutta ohjelman muissakin jaksoissa tarkoituksena on höynäyttää ihmisiä ja esittää tunnettuja ihmisiä oudoissa tilanteissa. Meikitön ja tyly supermalli kiinnitti ainakin miesasiakkaiden huomiota varsin hyvin.

– Sain paljon puhelinnumeroita. Flirttailin heille, mutta normaalisti en tee sitä, koska olen onnellisesti naimisissa.

Beverly Hillsissä nykyisin asuvan 35-vuotiaan Heidi Klumin aviomies on poptähti Seal. Pariskunnalla on kolme lasta. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Hänen esikoissinglensä Wonderland julkaistiin toissa vuonna. Lisäksi hän oli taannoin mukana ääninäyttelijänä James Bond -aiheisessa pelissä ja juontaa Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.