Kohupopparit Katy Perry ja Rihanna kimpassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pahoinpitelynsä johdosta viimeiset pari kuukautta tiiviisti otsikoissa ollut r&b-tähti Rihanna ja monestakin syystä lehtien palstoilla viihtynyt poppari Katy Perry ovat yhdistäneet voimansa liittoutumalla.

Supertähtien kerrotaan viettäneen viime aikoina paljon aikaa yhdessä. Katy Perry otti Rihannaan yhteyttä, koska hän halusi olla Rihannan tukena pahoinpitelyn jälkeen. Lehtitietojen mukaan hän onkin auttanut kulissien takana kollegaansa merkittävästi tämän mediapyörityksen tiimellyksessä.

Katy on ollut Rihannan seurana myös yöelämässä, jotta tämä piristyisi ja voisi edes hetkeksi unohtaa hänet sairaalahoitoon helmikuun alussa vieneen pahoinpitelyn.

– Katy oli läsnä kun Rihanna tarvitsi häntä eniten. Niin paha kuin Chrisin pahoinpitely olikin, niin ainakin se on johtanut edes yhteen hyvään asiaan. He ovat molemmat joutuneet viime aikoina ongelmiin miesten kanssa, joten nyt he nauttivat toistensa seurasta, lähde kertoi People-lehdelle.

Lehden saamien tietojen mukaan Katy Perry ja Rihanna suunnittelevat parhaillaan yhteistä lomareissua Puerto Ricoon. Supertähtien kiireisiä aikatauluja on kuitenkin vaikea sovittaa yhteen.