Lady Gagan verinen show – iski tanssijan hampaat sisään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden singlensä juuri Suomenkin markkinoilla julkaissut supertähti Lady Gaga tunnetaan energisenä ja räväkkänä poptähtenä, mutta välillä neitokaisen energia pursuaa hiukaan liikaakin. Tosin tahattomasti.

Lady Gaga oli esiintymässä newyorkilaisen Party 105 -radioaseman juhlissa, kun eräs hänen taustatanssijoistaan tuli vahingossa hieman liian lähelle popparia. Mikrofoninsa kanssa lavalla heilunut artisti huitaisi sen johdosta vahingossa tanssijansa hammaskaluston remonttiin.

Tanssija sai Lady Gagan mikrofonin suoraan suuhunsa sillä seurauksella, että tanssijalta lohkesi kertalaakista kolme hammasta. Iskun johdosta tanssijan suusta alkoi valua myös runsaasti verta lavalle kesken keikan, Access Hollywood kertoi.