Scarlett Johansson viettelee shampanjamainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson viettää parhaillaan sapattivuotta näyttelemisestä, mutta edustustehtävissä hän toimii edelleen aktiivisesti. Nyt hän poseeraa shampanjamerkki Moët & Chandonin uudessa kampanjassa.

Kampanjan upeissa mainoskuvissa Scarlett Johansson nähdään muiden muassa sensuellina kaunottarena avaamassa kuohuvaa shampanjapulloa, makaamassa viettelevästi sohvalla shampanjalasi varpaissaan ja makoilemassa uima-altaalla jääcoolerin kanssa. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Johansson kiinnitettiin viime kuussa maineikkaan juomatalon ensimmäiseksi viralliseksi julkkiskasvoksi. Tyylikkäät kuvat ovat valokuvaajien Mert Alasin ja Marcus Piggottin käsialaa, Daily Mail uutisoi. Lehden mukaan yhtiön johtaja totesi Scarlettin olleen ilmiselvä valinta mainoksiin, koska tämä on glamourin ja juhlimisen ilmentymä.