Superkuuma Megan Fox yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-tähti Megan Fox on ehtinyt kiireiltään poseeraamaan espanjankielisen DT-lehden huhtikuun numeroa varten. Hänet nähdään lehden kannessa ja sisäsivuilla tyylikkäissä mustavalkoisissa ja värillisissä poseerauksissa.

Lehden kannessa Megan Fox poseeraa yläosattomissa, mutta selin ja kädet kriittisten paikkojen peittona. Sisäsivuilla supertähti nähdään niin ikään yläosattomissa ja muiden muassa näyttävässä pikkumustassa. Katso kuvat tästä.

Lähitulevaisuudessa Megan Fox tekee elokuvaa yhdessä entisen poikaystävänsä, Beverly Hills 90210 -sarjasta tutun Brian Austin Greenin kanssa. Fox on kiinnitetty näyttelemään Fathom-nimiseen supersankari-elokuvaan, jonka tuottaa Safran Productions, jossa Green puolestaan työskentelee tuottajana. Tänä vuonna hän tähdittää myös Transformers 2: Revenge Of The Fallen, Jennifer’s Body ja Ironclad-elokuvia.