Teinitähti Miley Cyrus kiisti silikonirinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva teinitähti Miley Cyrus vahvisti eilen huhut, joiden mukaan hän tulee jättämään suositun Hannah Montana -hahmonsa ja keskittymään musiikkiuraansa. Nyt hän on kuitenkin kiistänyt aivan muiden huhujen paikkansapitävyyden.

16-vuotiaan tähden on viime aikoina huhuttu käyneen kauneusleikkauksessa ja ottaneen jopa silikonit rintoihinsa. Tällaiset huhut Miley on kuitenkin nyt kiistänyt jyrkästi. Supertähti kuitenkin myönsi, että hänellä on ulkonäköpaineita erityisesti painonsa suhteen.

– Eräs minua erityisesti ärsyttävä asia on, että ihmiset puhuvat, että ”Mileyn pitäisi tosiaan laihduttaa hieman” ja ”Hän on ottanut silikonit”. Olin aiemmin tosi laiha, mutta eihän sinulle kasva rintoja kun olet 12-vuotias. Antakaa minun kasvaa, Miley Cyrus valitteli amerikkalaisen Glamour-lehden haastattelussa.

Samassa haastattelussa Miley vahvisti jo aiemmin varmoina pidetyt huhut hänen ja 21-vuotiaan Justin Gastonin seurustelusta. Pari on kuvattu lukuisia kertoja sekä kahdestaan että yhdessä Mileyn vanhempien kanssa. Cyrus paljasti myös haluavansa avioitua ennen kuin hän täyttää 26 vuotta.