Bruno-leffa sivaltaa julkkistähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Borat-hahmollaan taannoin valkokankaalla seikkaillut koomikko-näyttelijä Sacha Baron Cohen nähdään pian elokuvateattereissa Bruno-hahmonsa omassa elokuvassa. Siinä osansa saavat myös monet julkkistähdet.

Elokuvassa itävaltalainen homoseksuaali muotitoimittaja yrittää tehdä uraa Hollywoodissa. Elokuva, jonka koko nimi on Bruno Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt, pilailee muiden muassa Madonnan ja Angelina Jolien sekä heidän adoptioidensa kustannuksella.

Asiasta uutisoineen Daily Star -lehden mukaan supertähdet tulevat raivostumaan elokuvassa saamastaan huomiosta. Adoptioaihe on erityisen ajankohtainen Madonnalle, jonka adoptiohaaveet murskattiin eilen Malawissa. Bruno-elokuvassa päätähti nähdään lentokentällä noutamassa laatikkoa, jonka sisällä on adoptiolapsi.

– Angelinalla on jo tällainen, Madonnalla on jo tällainen ja nyt Brunollakin on tällainen, Bruno kommentoi kohtauksessa.