Lady Gaga murtui itkuun takahuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on joutunut tunteikkaaseen tilanteeseen konserttinsa takahuoneessa Irlannissa. Laulaja kutsui takahuoneeseen naisen, joka joutui keikan aikana yleisömassan puristuksiin lavan edessä.

Lady Gaga huomasin esiintymisen aikana, että yleisön joukossa olevalla naisella oli ongelmia. Poppari pyysi turvamiehiä nostamaan hänet ylös ja kutsui tämän takahuoneeseen, jotta kykeni varmistamaan kaiken olevan hyvin. Naisten tavatessa Lady Gaga murtui itkuun.

– Minulla oli todella kauhea päivä ja olin tunteikkaalla päällä. Näin naisen olevan puristuksissa. He nostivat hänet ylös ja pyysin hoitamaan hänet takahuoneeseen.

– Sitten joku tuli sanomaan, että fani itkee koska hän ei voi uskoa, että hän tapaisi minut. Menin sinne ja istuin alas fanini kanssa. Me molemmat itkimme. Kiitin häntä siitä, koska tunsin oloni sen jälkeen paljon paremmaksi, Lady Gaga kertoi Daily Star -lehden mukaan.