Paris Hilton yllätti ”tulevaisuus-bikineissä”, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton on nähty varsin erikoisessa bikiniasussa. Usein mitä näyttävimmissä asuissa bongattu superjulkkis oli tällä kertaa sonnustautunut futuristiseen asuun ja aurinkolaseihin.

Los Angelesin Santa Monicassa järjestetyn kuvaussession yhteydessä ikuistettu Paris Hilton nautti silminnähden saamastaan huomiosta. Hänen asussaan erityisesti vatsan ympärillä ollut nahkainen viritelmä herätti katsojissa kiinnostusta. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla uutisoitiin kuinka Miamissa juhlinut Paris Hilton joutui ravintolassa portsarin tönimäksi. Ravintolasta ulos heitetty julkkistähti ei saanut toivoa tiskijukalta lempimusiikkiaan, vaan hänet ohjattiin ulos klubilta. Ravintolan edustajat kuitenkin kiistivät myöhemmin Hiltonin saaneen epäoikeudenmukaista kohtelua.