Uhkea Jessica Simpson bikineissä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lisääntyneen elopainonsa johdosta viime aikoina otsikoissa ollut poptähti-näyttelijä Jessica Simpson on parhaillaan lomailemassa Meksikossa. Nyt neitokainen on ikuistettu palvomassa aurinkoa bikineissä.

Jessica on nyt panostanut pääasiassa musiikkiuraansa, mutta hänen tuorein country-albuminsa ei ole ollut myyntimenestys. Musiikkinsa sijaan tähti on joutunut kommentoimaan mediassa painonnousuaan, mutta poppari on todennut pitävänsä itsestään juuri sellaisena kuin on. Meksikossa lomailevan Jessican kuvia löytyy tästä.

Äskettäin Jessica Simpson esitteli kurvejaan Floridassa järjestetyillä Strawberry-festivaaleilla, jossa hänet nähtiin pieniin mini-farkkushortseihin sonnustautuneena. Jessica esitteli siis säärensä ja reitensä ja pyrki vaientamaan kritiikkiä lihavuudesta. Temppu taisi myös onnistua, sillä kuvia on julkaistu monissa amerikkalaislehdissä ja hänen ulkomuotoaan on nyt myös kehuttu.