90210-tähti katutappelussa, katso raju video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television uudessa 90210-sarjassa näyttelevä Brandon Michael Vayda oli viikonloppuna mukana Hollywoodissa sattuneessa katutappelussa, jossa jaettiin nyrkiniskuja useampiinkin henkilöihin.

Useiden minuuttien ajan MyHouse-klubin edustalla jatkuneessa tappelussa myös Vayda oli aktiivisena osapuolena ottaen kiinni paikalta pakoa yrittäneen miehen ja hakkaamalla tätä useita kertoja nyrkillä. Uhri oli nousemassa taksiin, kun näyttelijä ryhtyi lyömään häntä.

Brandon Michael jakoi iskuja vielä miehen istuessa jo taksissa. Lisäksi hän veti uhrin kertaalleen ulos taksista ja pahoinpitely jatkui miehen maatessa maassa. Lopulta toiset miehet saivat keskeytettyä silmittömän hakkaamisen ja uhri poistui paikalta taksilla.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan tapauksesta ei ole ainakaan vielä nostettu syytteitä. Paikalle ei nähty myöskään poliiseja. Kaupungin kaduilla päivystävät paparazzit ikuistivat tappelun valokuviksi ja videoiksi. Katso video tästä.