Adriana Lima seksikkäämpänä kuin koskaan, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimmaksi naiseksi pariinkin otteeseen äänestetty ja helmikuussa NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa avioitunut supermalli Adriana Lima nähdään nyt alusvaatemallina.

Upeissa kuvissa Adriana Lima nähdään ehkäpä seksikkäämpänä kuin koskaan aiemmin. Kyseessä ovat Victoria’s Secret -merkin tuoreet mainoskuvat. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä. Vaikka supermalli avioitui äskettäin, joudutaan varsinaista hääjuhlaa vielä odottamaan.

– Olemme innoissamme yhteisestä tulevaisuudestamme. Odotamme kovasti ensi kesänä järjestettävää suurta hääjuhlaamme yhdessä ystäviemme ja perheidemme kanssa, Adriana Lima kertoi People-lehdelle häiden jälkeen.

Bahialla Brasiliassa syntynyt Adriana Lima valittiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on nykyisin maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.