Ampumavälikohtaus supermallin häissä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka maailman tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva Gisele Bundchen ja hänen aviomiehensä Tom Brady järjestivät lauantaina hääjuhlan Costa Ricassa. Nyt iloisesta perhetapahtumasta on syntynyt poliisitutkinta.

Pariskunnan kotona Santa Teresassa järjestetyn tilaisuuden turvatoimet olivat mittavat, sillä turvamiehet pitivät huolen myös siitä, etteivät paparazzit päässeet lähellekään tapahtumapaikkaa. Nyt eräs paparazzikuvaaja Yuri Cortez on ilmoittanut poliisille, että häiden turvamies olisi ampunut hänen autoaan aseella.

Cortezin mukaan hän oli ottamassa pitkällä linssillä valokuvia tapahtumasta, kun pariskunnan palkkaama turvamies saapui hänen luokseen ja vaati kuvaajaa poistumaan paikalta. Lisäksi hän vaati saada kameran muistikortin itselleen. Kuvaaja kieltäytyi vaatimuksesta, minkä jälkeen hän kertoo kuulleensa laukauksen, joka osui hänen tila-autonsa takaikkunaan.

Kuvaajan mukaan turvamies ampui hänen autoon. Hän on tehnyt välikohtauksesta rikosilmoituksen.