Hui, onko Jennifer Love Hewitt jo liian laiha? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme pari viikkoa sitten kuinka Hollywood-tähti Jennifer Love Hewitt oli laihtunut huomattavan nopeasti ja poseerasi bikineissä. Eilen illalla neitokainen poseerasi Las Vegasissa järjestetyssä musiikkitapahtumassa.

Tuoreiden kuvien perusteella Jennifer Love Hewitt vaikuttaa laihtuneen parissa viikossa edelleen. Puolitoista vuotta sitten viihdelehdissä varsin pyöreässä kunnossa bikineissä poseerannut kaunotar nähtiin nyt osallistumassa Country Music Awards -tapahtumaan yhdessä uuden poikaystävänsä Jamie Kennedyn kanssa.

Punaisella matolla näyttävään valkoiseen iltapukuun sonnustautunut Jennifer on nyt saanut osakseen sekä ylistystä että anoreksiaepäilyjä. Katso kuvat tästä. Viime vuonna hän kertoi laihduttaneensa lähes kymmenen kiloa kymmenessä viikossa. Samoihin aikoihin hän antoi tukensa lihomisväitteiden kohteena olleelle Jessica Simpsonille.