Johanna Tukiainen teki poliisille tutkintapyyntöjä nettikeskusteluista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen oli viime vuoden eniten googletettu suomalaisjulkkis, joten hän kiinnostaa kansaa kovasti ja aiheuttaa monenlaisia tuntemuksia. Merkittävä osa tuntemuksista on jostain syystä negatiivisia.

Tekstarijulkkiksesta on näin ollen käyty verkossa värikkäitä keskusteluja, ja nyt Johanna Tukiainen on kertonut tehneensä niistä myös tutkintapyyntöjä poliisille.

– Olen tässä kohta menossa poliisilaitokselle tekemään tutkintapyynnöt useista eri keskusteluketjuista netissä, sekä asiasta joka koskee kirjoitusta jonka laitoin Seiskan blogiin. Se asia koskee epämääräistä asiaa joka tapahtui ollessani Aurorassa puolitoista kuukautta kun sairastin malariaa, Tukiainen kirjoitti tänään aamulla blogissaan.

– En tässä vaiheessa kerro siitä enempää, enkä jaksa jauhaa asioita, haluan vain että oikeus tapahtuu. Totuus tekee vapaaksi.

Kolmisen viikkoa sitten Johanna Tukiainen kirjoitti blogissaan uskovansa, että hänet yritettiin murhata taannoisen sairaalareissunsa aikana. Tukiaisen mukaan hänet yritettiin murhata Auroran sairaalassa Helsingissä sen jälkeen, kun hänen keuhkonsa oli ensin saatu kuntoon Meilahden sairaalan teho-osastolla.