Legendaarinen saippuasarja saa ensimmäisen lesbohahmonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu saippuasarja Coronation Street siirtyy lähiaikoina uuteen aikakauteen, kun sarjassa nähdään ensimmäinen lesbohahmo. Homoseksuaalit ovat valloittaneet televisioruudut jo useita vuosia sitten, mutta konservatiivinen suosikkisarja on seurannut trendiä hieman perässä.

Spoilerivaara. Älä lue tämän pidempään, mikäli haluat jännityksen säilyvän.

Maailman pisimpään esitetyssä saippuasarjassa – Guiding Light -sarjan juuri ilmoitetun lopettamisen jälkeen – nähdään kuinka Brooke Vincentin esittämä teini-ikäinen roolihahmo Sophie Webster ilmoittaa vanhemmilleen Sallylle ja Kevinille olevansa lesbo. Kyseiset jaksot on määrä nähdä televisiossa ensi kesän aikana. Juonenkäänne on kuitenkin vasta suunnitelma, joten muutoksia voidaan edelleen tehdä.

Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan sarjassa 16-vuotias Sophie jättää poikaystävänsä Ben Richardsonin ja ottaa tilalle tyttöystävän. Sarjaa tuottavan Grenada-yhtiön johtajien kerrotaan edelleen neuvottelevan siitä kuinka tuleva tyttöystävä esitellään sarjan katsojille ja kuka hän tulee olemaan. Vielä on epäselvää myös se, onko lesborakas joku sarjan nykyisistä hahmoista vai otetaankin mukaan kokonaan uusi hahmo, Daily Mail uutisoi.

Lehden haastattelemien sisäpiiriläisten mukaan tuotantoyhtiön johtajat ovat viimein päättäneet ottaa mukaan enemmän homoseksuaalisia hahmoja ja päättäneet käsitellä jatkossa enemmän myös kyseisen aihepiirin asioita. Aiemmin sarjassa on nähty homoseksuaali roolihahmo Sean Tully, jonka roolissa nähdään Anthony Cotton.