Realitykaunotar Lauren Conrad bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Lauren Conrad on tullut tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta, joka taistelee tällä hetkellä olemassaolostaan sarjan päätähtien jätettyä sarjan. Lähtijöiden joukossa on myös Lauren.

Nyt Lauren Conrad on bongattu viettämässä aurinkoista päivää rantatunnelmissa Los Angelesin liepeillä Malibussa. Hänet kuvattiin yhdessä miesystävänsä kanssa punavalkoisiin bikineihin ja shortseihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Lauren Conrad on ollut The Hills -sarjan lisäksi mukana myös Laguna Beach -realitysarjassa ja tehnyt uraa muotisuunnittelijana. Lisäksi hän on vieraillut muissa televisiosarjoissa ja näytellyt itseään Epic Movie -elokuvassa. Hänet on palkittu useita kertoja Teen Choice Awards -palkinnolla parhaana naispuolisena realitytähtenä.