Rihanna pakeni oikeusjuttua Barbadokselle – Chris tunnustaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun 8. päivänä sattuneen r&b-tähti Rihannan pahoinpitelyn oikeuskäsittely alkaa tällä viikolla Yhdysvalloissa. Syytettyjen penkillä istuu supertähden poikaystävä Chris Brown.

Rihanna ilmoitti jo aiemmin, ettei aio todistaa poikaystäväänsä vastaan, mutta ehti sittemmin jo pyörtää puheensa. Nyt hän on kuitenkin tehnyt päätöksensä ja poistunut kokonaan maasta. Rihanna lensi viikonloppuna kotimaahansa Barbadokselle. Hänen kerrotaan haluavan olla oikeudenkäynnin alkaessa mahdollisimman kaukana koko jutusta.

Syyttäjällä uskotaan olevan Rihannan todistajanlausunnon puuttumisesta huolimatta varsin vankkaa näyttöä Brownin syyllisyydestä. Oikeudessa tullaan käyttämään myös Rihannan poliisille heti tapahtuneen jälkeen antamaa lausuntoa. Syyttäjä yrittää kuitenkin parhaillaan tehdä Chrisin kanssa sopimusta asian ratkaisusta, TMZ uutisoi. Julkaisun mukaan sopimuksen syntyminen on lähellä.

Tänään Los Angelesissa alkavassa oikeuden istunnossa Chris Brown tullee kiistämään syyllisyytensä, mutta sopimuksen myötä hän voisi myös tunnustaa tekonsa. Tunnustuksen ehdoksi tullaan mahdollisesti asettamaan se, ettei häntä passiteta vankilaan.