Eternal Erection on täällä jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti live-esiintymisistään tunnettu Eternal Erection -yhtye valmistautuu pitkän hiljaiselon jälkeen uuden levyn julkaisuun. Angels And Bandits -nimen saanut albumi julkaistaan 13. toukokuuta.  Uuden albumin ensimmäisenä singlenä julkaistaan kappale Bandits.

Kuluvana vuonna tulee kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun funk-seitsikon syntymäsanat lausuttiin. Teini-ikään ehtineen yhtyeen motto kaikuu edelleen samana kuin vuonna 1994 – tarkoitus on vapauttaa ihmisten vartalot hurjaan tanssiin, jotta heidän mielensä seuraisi perässä.

Uudella levyllä maistuvat funkin ohella New Orleans, soul ja blues. Angel and Bandits -levyn on tuottanut Janne Haavisto, ja mukana kuullaan niin Hammondin rytmikonetta kuin Riku Niemen johtamaa jousi-oktettia.

Eternal Erection on tähän menneessä julkaissut neljä albumia: Family Tree, No Funk About It, On Top ja On Tour -livelevyn, joita on julkaistu aina Australiaa ja Uutta-Seelantia myöten. Pian Eternal Erection lähtee jälleen myös kiertueelle Funky Busillaan. Ensimmäinen etappi on levynjulkaisukeikka, jota juhlitaan 13. toukokuuta Helsingin Dubrovnikissa.