Huh, mikä peppu Nicole Kidman – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaistähti Nicole Kidman on nyt noussut otsikoihin upealla ulkomuodollaan. Nicole ja hänen aviomiehensä Keith Urban ikuistettiin sunnuntai-iltana American Country Music Awards -tapahtumassa Las Vegasissa.

Tuttuun tapaan tyylikkäänä miehensä kanssa poseerannut Nicole Kidman nähtiin tällä kertaa mustassa tyköistuvassa iltapuvussa, jossa ei ollut lainkaan kaula-aukkoa, mutta jonka selkämys oli avoinainen lähes takapuoleen saakka. Salamavaloissa kimallellut asu teki kunniaa tähden muodoille. Katso kuvat tästä.

Myös supertähti itse tiesi, että iltapuku oli erityisen onnistunut takaperspektiivistä, sillä hän poseerasi kuvaajille runsaasti myös selin. Kidmanin kasvojen operoinnit ja ilmeettömyys saivat kuitenkin osakseen pilailua, sillä hänen lapsellaan vitsailtiin olevan enemmän ryppyjä kuin Nicolella.