Tältä Jennifer Love Hewitt näyttää ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kauneimpien naisten joukkoon kerta toisensa jälkeen äänestetty Jennifer Love Hewitt nousi jälleen tänään otsikoihin hurjan laihtumisensa merkeissä.

Eilen illalla Las Vegasissa upeassa iltapuvussa ikuistettu, mutta varsin laihassa kunnossa ollut Jennifer Love Hewitt kuvattiin aiemmin samana päivänä Los Angelesissa. Äitinsä luokse aamiaiselle suunnannut supertähti oli sonnustautunut ”hieman” iltapukua arkisempaan asuun.

Löysään college-paitaan ja olohousuihin pukeutunut tähti Jennifer ei ollut ehtinyt myöskään meikata aamiaista varten. Paikalla olleet paparazzit ikuistivät meikittömän tähden saapumassa iPhone kädessään äitinsä luokse. Katso kuvat tästä. Myöhemmin samana päivänä kaunotar oli kuitenkin ehtinyt käydä meikkaajalla ja hän loisti hehkeänä mutta langanlaihana julkkisgaalassa.