HIM-yhtyeen Gas Lipstick sai lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla hienosti menestyneen suomalaisen HIM-yhtyeen rumpali Mika ”Gas Lipstick” Karppinen on saanut perheenlisäystä. Yhtyeen keulahahmo Ville Valo paljasti onnellisen perhetapahtuman Soundi-lehden haastattelussa.

– Kaasun esikoinen putkahti maailmaan puolitoista viikkoa sitten ja nyt olemme palanneet treenipäiväjärjestykseen ja kääntäneet vahvistimet asentoon yksitoista, Ville Valo ilmoitti lehden maaliskuun numerossa.

Viime vuoden elokuussa kroatialaissyntyisen Natalin kanssa Helsingin Temppelinaukion kirkossa avioitunut ruotsalaissyntyinen Karppinen on aiemmin soittanut rumpuja Kyyria-yhtyeessä sekä soittanut kitaraa ja laulanut Dementia-yhtyeessä. HIM-yhtyeeseen hän liittyi vuonna 1999.

Bändin riveissä on muitakin isiä, sillä myös yhtyeen kosketinsoittaja Janne ”Emerson Burton” Puurtinen ja kitaristi Mikko ”Daniel Lioneye” Lindström ovat aiemmin saaneet perheenlisäystä. Musiikin lisäksi myös kokintaidoistaan tunnettu Burton liittyi HIM-yhtyeeseen vuonna 2001.