Madonna ampuu nyt kovilla adoptiokiistassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Madonna haluaisi adoptoida toisenkin lapsen afrikkalaisesta Malawista, mutta tuomioistuin eväsi äskettäin adoption. Oikeus perusteli päätöstään muiden muassa sillä, ettei poptähti ole asunut maassa.

Kolmevuotiaan Mercy James -nimisen tytön kieltävästä adoptiopäätöksestä suivaantunut Madonna on nyt ottanut käyttöön kovaotteiset keinot, sillä hän on pyytänyt ihmisoikeusjärjestöä tutkimaan orpokotien elinoloja. Järjestö ei ole vielä ilmoittanut ryhtyykö se pyynnön johdosta toimenpiteisiin, mutta sen johtaja Grace Malera on kertonut haluavansa selvityksen lasten oloista, People uutisoi.

Malawista nyt poistunut poppari on huolestunut oloista, joissa hänen mahdollinen tuleva lapsensa tällä hetkellä elää. Madonnan vierailun aikana Mercy James asui supertähden vuokraamassa luksushuvilassa. Adoptiopäätöksen hylkäämisen jälkeen lapsi kuitenkin palautettiin orpokotiin. Madonna on ilmoittanut valittavansa oikeuden päätöksestä.