Syöpää sairastanut Hollywood-tähti kärähti tupakoinnista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama näyttelijä Patrick Swayze taistelee parhaillaan hengestään pahanlaatuisen syövän kanssa, mutta tästä huolimatta hänet kuvattiin taannoin sairaalan takapihalla tupakalla. Nyt tähän itsetuhoiseen joukkoon on liittynyt myös näyttelijä Christina Applegate.

Vain muutama kuukausi sitten syövästään selviytynyt Applegate on järkyttänyt faninsa, kun hänestä on julkaistu valokuva, jossa neitokainen polttaa tupakkaa. Kuva ikuistettiin keskiviikkona Los Angelesissa. Aiemmin Christina Applegate ilmoitti lopettaneensa tupakanpolton heti kun hänen syöpänsä todettiin, mutta ilmeisesti lupaus on nyt historiaa.

– Christina on ollut tupakoitsija jo aika pitkään. Hän lopetti polttamisen kun hän sai kuulla sairaudestaan, mutta kuten kaikki tietävät, tupakkariippuvuudesta on vaikea päästä eroon, lähde kertoi The Insider -julkaisulle.