Kola-Ollin rikosepäily lopultakin syyteharkintaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television Ennätystehdas-ohjelmasta lähes kulttisuosioon letkautuksillaan taannoin noussut Kola-Olli, eli Olli Hokkanen, on mahdollisesti joutumassa lähiaikoina leivättömän pöydän ääreen. Hänen epäillään kuvanneen asunnossaan vähäpukeista lasta ja julkaisseen videon verkossa.

Mikkelin poliisi on tutkinut viime syksystä saakka epäilyjä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja esitutkinta on nyt saatu päätökseen. Asia on päätynyt jo syyttäjälle syyteharkintaan. Poliisitutkinta kesti selvästi odotettua pidempään, koska poliisilla ei ollut tietokoneen tutkimiseen asianmukaista laitteistoa.

– Hävettää itseäkin, että asiassa kesti näin kauan. Palkkasimme tilalle myös toisen kaverin, jonka mielestä hankkimamme laitteet olivat vanhentuneita. Inhimillisiä asioita tuntui tämän jutun yhteydessä tapahtuvan vähän liikaa, rikoskomisario Kalle Toivanen valitteli MTV3:n Viihdeuutisille.

Kola-Olli on kiistänut syytökset Iltalehdelle jo viime vuoden lokakuussa antamassaan lausunnossa.

– On kirjoitettu, että olisin houkutellut lapsia asuntooni, mutta se on valhetta. Iso porukka lapsia tuli kotiini ja he halusivat, että kuvaan videon. Kaapista he löysivät vielä sopivat asusteetkin. Pelkäsin, että kamerani särjetään, jos en kuvaa, Hokkanen kertoi.