Maailman kauneimmat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kauneimpia, kuumimpia ja seksikkäimpiä naisia listataan vuosittain lukuisissa äänestyksissä. Tällä kertaa maailman kauneinta ovat äänestäneet arvostetun Vanity Fair -lehden lukijat.

Lehden äänestyksen tulos oli hienoinen yllätys, sillä viime aikoina lähinnä perhe-elämään keskittynyt näyttelijätär Angelina Jolie sai murskavoiton. Äänestäneistä peräti 58 prosenttia asetti kuuden lapsen äidin maailman kauneimmaksi. Tulokseen on voinut vaikuttaa äänestäjien sukupuoli, sillä lehden lukijat ovat pääasiassa naisia.

Toiseksi äänestyksessä sijoittui ylipainokohun kohteeksi taannoin joutunut supermalli Gisele Bundchen, joka sai tyytyä vain yhdeksän prosentin äänisaaliiseen. Kolmanneksi sijoittunut Halle Berry sai neljä prosenttia äänistä. Loput äänet jakautuivat tasaisesti suurelle joukolle naisia.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Angelina Jolie on tänä keväänä rankattu listakärkeen. Äskettäin hänet äänestettiin maailman kauneimmaksi myös People-lehden australialaisten lukijoiden toimesta. Toiseksi kengurumaassa sijoittui näyttelijätär Kate Winslet.

Viime viikolla brittilehdet uutisoivat, että Angelina ja hänen miehensä Brad Pitt olisivat olleet Filippiineillä katsomassa tulevaa adoptiolasta, mutta tiedot ovat nyt osoittautuneet vääriksi. Maan lentokentiltä ei löytynyt merkintää pariskunnan käyttämästä yksityiskoneesta.