Megan Fox: ”En tule naimaan Briania!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin kaunottariin tällä hetkellä lukeutuva Transformers-elokuvien tähti Megan Fox erosi taannoin pitkäaikaisesta poikaystävästään ja kihlatustaan, näyttelijä Brian Austin Greenistä.

Megan Fox palasi pian takaisin Beverly Hills 90210 -hittisarjasta tutun Greenin kainaloon, mutta hän on nyt paljastanut, ettei pariskunnalla ole kovin vakavaa yhteistä tulevaisuutta. Taannoin jo kertaalleen purkautuneen kihlauksensa uudistanut pariskunta ei tule kaunottaren mukaan astelemaan alttarille.

– Minä en tule naimaan häntä. En ole avioituvaa tyyppiä. Tiedän, että ihmiset ihmettelevät miksi olen kihloissa, jos en aio naimisiin. Olen impulsiivinen ja rakastan poikaystävääni, mutta minulla ei silti ole suunnitelmia mennä naimisiin, Megan Fox kertoi The Sun -lehden mukaan.

Kihlapari nähdään lähiaikoina yhdessä valkokankaalla, sillä molemmat on kiinnitetty samaan Fathom-nimiseen supersankari-elokuvaan. Megan Fox nähdään kameran edessä ja leffan tuottaa Safran Productions, jossa tullut Green puolestaan työskentelee tuottajana. Elokuvan vastaavaksi tuottajaksi on kiinnitetty Frank Mastromauro ja käsikirjoituksesta vastaa Jordan Mechner.