Myytti murrettu: Puu kasvoi miehen keuhkoissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset ovat miettineet erityisesti lapsena, että voisiko siementen syömisen jälkeen esimerkiksi omena- tai appelsiinipuu kasvaa ihmisen sisällä. Nyt Venäjältä on kantautunut kummia uutisia aiheesta.

Venäläismiehen keuhkoista on nimittäin lehtitietojen mukaan löydetty sinne kasvanut kuusipuu. Alunperin lääkärit luulivat miehen sairastuneen syöpään, mutta tarkemmissa tutkimuksissa keuhkoista löytyikin yllättäen kuusipuu.

Venäläisen Ananova-julkaisun mukaan 28-vuotias Artyom Sidorkin oli yskinyt verta ja valittanut rintakipuja. Epäiltyä syöpäkasvainta poistettaessa selvisi kuitenkin, että keuhkoissa ei ollutkaan kasvainta, vaan ihan oikea kuusipuun alku.

– Räpytin silmiäni kolme kertaa ja luulin näkeväni näkyjä, kirurgi Vladimir Kamashev kertoi Izhevskin sairaalasta Ananova-julkaisulle.

Siemenen uskotaan päätyneen keuhkoihin hengityksen mukana. Pistävien kipujen uskotaan olleen peräisin kuusen neulasien pistoista keuhkoissa.

– Se oli hyvin kivuliasta. Totta puhuen en kuitenkaan tuntenut mitään ylimääräistä keuhkoissani, Artyom Sidorkin kertoi.