Britney Spears ihastui taustatanssijaansa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears tapasi entisen aviomiehensä Kevin Federlinen aikoinaan kiertueellaan, jossa Kevin toimi taustatanssijana. Parin avioliitto kuitenkin päättyi kahden lapsen jälkeen katkerissa tunnelmissa oikeudenkäynteihin.

Nyt Britneyn kerrotaan ihastuneen jälleen kiertueensa taustatanssijaan. Daily Mail -lehden mukaan poptähti ja tanssija Chase Benz olisivat ihastuneita toisiinsa ja siirtyneet jo seurusteluasteelle. Pari viikkoa sitten Britney ja Chase kuvattiin ensimmäisen kerran yhdessä viettämässä iltaa Dallasissa, kun heidät nähtiin tanssimassa sikäläisessä yökerhossa.

Tuoreimpien tietojen mukaan pariskunnan seurustelu olisi alkanut tuolloin. Eilisiltana heidät kuvattiin jälleen yhdessä. Tällä kertaa Britney ja Chase juhlivat Sacramentossa, Kaliforniassa, järjestetyn konsertin jatkobileissä. Lehden saamien tietojen mukana Britney on ihastunut erityisesti Chasen charmikkaaseen olemukseen ja on nyt korviaan myöden ihastunut häneen.