Katie Green yläosattomissa Teneriffalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Katie Green nousi taannoin julkkikseksi erityisesti Wonderbra-rintaliivien mainoksista. Sittemmin myös Daily Expressin kolmossivun tyttönä pian tämän jälkeen poseerannut Green nähdään nyt lomailemassa Teneriffalla.

Nykyisin Spice Girls -tähti Melanie Brownin tavoin Ultimo-tuotemerkin kasvona ja vartalona nähtävä Katie Green poseeraa tuoreissa lomakuvissa tyytyväisenä kameroille yläosattomissa. Katso paljastavat lomakuvat tästä.

21-vuotias Katie Green on nousujohteisella urallaan poseerannut myös Sony Bravia -televisioiden mainoksissa sekä lukuisten lehtien kansissa ja sisäsivuilla. Niihin lukeutuvat muiden muassa Love It!, Zoo Magazine, News of The World, Daily Express, OK Magazine, Daily Mirror ja Daily Star Sunday. Lisäksi hän tähdittää lähiaikoina myös Generation Sex -ohjelmaa televisiossa.