Tunkeilija Twitterissä ”Tapoin Tila Tequilan ja hänen koiransa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-kanavalla pyörivästä realityohjelmasta tunnettu biseksuaali julkkistähti Tila Tequila sekoili maanantaina varsin erikoisissa merkeissä Twitter-mikroblogissaan. Nyt hänen viestiensä aitoutta on tosin epäilty laajasti.

Omassa Twitter-blogissaan julkaistujen viestien perusteella 27-vuotiaan julkkiksen asuntoon murtautui yöllä tuntematon henkilö, joka suuntasi Tilan makuuhuoneeseen ja kirjoitti avoimena olleella tietokoneella neitokaisen blogiin hurjan viestin.

– Murtauduin juuri hänen taloonsa, tapoin hänet ja hänen koiransa. Kirjauduin Twitteriin kertoakseni siitä kaikille teille. Hän oli kirjautunut jo valmiiksi. Tila Tequila on kuollut, viestissä kirjoitettiin.

Pian tämän jälkeen Tila, oikealta nimeltään Thien Thanh Thi Nguyen, kirjoitti omana itsenään blogiinsa viestin, jonka mukaan hän oli peloissaan ja väsynyt, mutta muuten kunnossa. Hän pyysi lisäksi säikähtäneiltä faneiltaan anteeksi tapahtunutta.

– Muutan hyvin pian uuteen asuntoon, koska minulla on vainoaja, joka vaarantaa elämääni tällä hetkellä. Rakastan teitä kaikkia, Tila Tequila kirjoitti ja jatkoi pian uudella viestillä.

– He rikkoivat kaiken olohuoneessani… KAIKKI ON PIRSTALEINA! Olen nyt niin surullinen… Tämä haisee. En halua soittaa poliisille, koska sitten media tulisi mukaan ja olen nyt hermoraunio enkä halua median pahentavan tilannetta. Lähden pois.

Varsin erikoisen viestin mukaan julkkistähti ei siis kutsunut poliisia, koska juttu olisi vuotanut lehtiin. Siitä huolimatta hän kertoi asiasta blogissaan, josta se päätyy takuulla julkisuuteen. Viestit saivat myöhemmin myös jatkoa.

– Löysin koirani teljettynä autoni takakonttiin!!!!!!! Olen itkenyt koko yön. Tämä on pers**stä. Olen surullinen ja shokissa ja hei hei.

Viestien sisällön perusteella Tila Tequilan kirjoitusten epäillään olleen markkinointikeino päästä lehtien palstoille. Tänään Hollywood.com kuitenkin uutisoi, että Tila on sittemmin tullut toisiin ajatuksiin ja ilmoittanut asiasta poliisille. Hän kertoi tästäkin Twitterissään.

– Päivitys hyökkäyksestä! Okei, olen nyt päättänyt nostaa syytteet henkilöä vastaan, joka uhkasi tappaa minut ja joka on kiristänyt minua. Tiedän kuka hän on ja kaiken viime yönä kokemani jälkeen hän otti minuun yhteyttä ja kysyi olenko valmis kuolemaan. Hän uhkasi tappaa minut!