Hollywood-tähden bändi buuattiin lavalta keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Angelina Jolien miehenäkin tunnetuksi aikoinaan tullut Hollywood-tähti ja Oscar-voittaja Billy Bob Thornton on jo pitkään toiminut myös muusikkona harrastuspohjalta. Tuoreimpien tietojen mukaan musiikkiura tulee jäämäänkin harrastukseksi.

The Boxmasters -yhtyeessä musisoiva Billy Bob Thornton on nyt joutunut perumaan kokonaisen kiertueen yhden varsin heikosti menneen keikan takia. Yhtye nimittäin buuattiin pois lavalta Kanadassa järjestetyssä konsertissa. Julkkistähden bändi on parhaillaan tien päällä vain Willie Nelsonin lämppärinä, mutta Torontossa järjestety keikka meni silti poskelleen.

Kanadalaiset fanit olivat raivostuneet yhtyeelle Billy Bob Thorntonin Radio Q -kanavalle antaman radiohaastattelun takia. Haastattelussa Thornton haukkui paikallisia flegmaattisia konserttiyleisöjä. Kiertueen loput Kanadan keikat peruttiin The Boxmasters -yhtyeen osalta ja viralliseksi syyksi ilmoitettiin bändin jäsenten flunssa. Turneeta on määrä jatkaa myöhemmin Yhdysvalloista.