Fabio romutti Ferrarinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman tunnetuimpiin miehiin lukeutunut kultakutrinen kunto-ohjaaja Fabio, eli Fabio Lanzoni, on pysytellyt viime vuosina poissa julkisuudesta ja häneen on voinut törmätä lähinnä vitseissä ja parodioissa. Mies on kuitenkin edelleen elossa ja voi hyvin.

Hänen autonsa vointi ei välttämättä ole kuitenkaan tällä hetkellä aivan yhtä hyvä, sillä Fabio on romuttanut arvokkaan Ferrari Scagliettinsa. Tarkennuksena mainittakoon, että kyseinen urheiluauto oli hänellä vain lainassa. Hollywoodin mutkaisilla kukkuloilla lauantaina iltapäivällä tapahtuneen onnettomuuden syyksi on kerrottu jarrujen äkillinen pettäminen.

Muiden muassa Zoolander-elokuvassa pienen cameo-roolin tehnyt liehuletti menetti 250.000 euron arvoisen autonsa hallinnan kukkulat ylittävällä maineikkaalla Mulholland Drivella. Hän oli onnettomuushetkellä osallistumassa World Class Driving -tapahtumaan. Fabio ei loukkaantunut ulosajossa, mutta auto romuttui.