Jackass-hurjapää Steve-O ulos Tanssii tähtien kanssa -kisasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa parhaillaan käynnissä olevassa Tanssii tähtien kanssa -kisassa koettiin taas jännittäviä hetkiä, kun loukkaantumisista kisan aikana kärsinyt Jackass-tähti Steve-O putosi pareineen kilpailusta.

Selkänsä pari viikkoa sitten loukannut ja siitä saakka kipulääkkeiden voimalla tanssinut 34-vuotias hurjapää, oikealta nimeltään Stephen Glover, ja hänen tanssiparinsa Lacey Schwimmer pärjäsivät kisassa hienosti, mutta eilen tiistaina oli heidän vuoronsa pudota pelistä rumban siivittämänä. Steve-O oli eri mieltä tuomareiden kanssa ja totesi esityksen olleen hänen parhaansa koko kilpailussa.

Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa on vielä mukana useita julkkistähtiä, kuten hiphop-tähti Lil Kim, olympiavoimistelija Shawn Johnson, televisiojuontaja Melissa Rycroft, näyttelijä Gilles Marini ja countrylaulaja Chuck Wicks.