Kuolleen BB-tähden aviomies hakkasi taksikuskin – joutui vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme viikkoa sitten syöpään menehtyneen Big Brother -tähti Jade Goodyn aviomies Jack Tweed tuomittiin kahteen otteeseen vankilaan jo ennen vaimonsa kuolemaa. Goodyn sairastumisen takia tuomioiden täytäntöönpanoa kuitenkin lykättiin, jotta Tweed kykeni olemaan vaimonsa ja lastensa seurassa.

Taksikuskin pahoinpitelystä tuomittu mies passitettiin tiistaina viimein kaltereiden taakse, jossa hän joutuu viettämään arviolta 12 viikkoa. Sen jälkeen tuomiot jatkuvat ehdonalaisina. Jack Tweed todettiin viime kuussa syylliseksi taksikuski Stephen Wilkinsin pahoinpitelyyn, joka tapahtui viime vuoden toukokuussa. Mies otti kuljettajaa kiinni päästä ja uhkasi puukottaa tämän hengiltä.

Tuomio oli 21-vuotiaalle Tweedille jo toinen puolen vuoden sisällä. Syyskuussa hänet tuomittiin puoleksitoista vuodeksi vankeuteen hänen lyötyään 16-vuotiasta poikaa golfmailalla.