Luurankomainen Tori Spelling: ”En sairasta anoreksiaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina isänsä tuottamasta Beverly Hills 90210 -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Tori Spelling on viime aikoina laihtunut silmissä ja muistuttaa nykyisin lähes luurankoa. Tästä huolimatta hän kiistää sairastavansa anoreksiaa.

35-vuotiaan Spellingin on jo pidemmän aikaa epäilty sairastuneen syömishäiriöön ja People-lehti nosti kissan pöydälle hänen haastattelussaan. Tähti kuitenkin kiisti epäilyt jyrkästi.

– Hyvä jumalani, en ole anorektinen. Tiedän, että näytän valokuvissa laihalta. Ymmärrän sen, Tori Spelling kertoi tuoreessa haastattelussa.

Samassa haastattelussa Spelling totesi olevansa nyt tarpeeksi laiha, sillä hän on pudottanut noin parikymmentä kiloa toisen lapsensa Stellan syntymän jälkeen. Hän kertoi, ettei halua enää pudottaa painoaan.

– Ihmiset ovat nähneet minut viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana lähinnä vain raskaana ollessani. Syön terveellisesti ja minulla on hektinen elämäntyyli, Spelling perusteli langanlaihaa olemustaan.

Tekemistä hänellä tosiaan riittääkin, sillä tiistaina julkaistun kirjansa lisäksi Tori on julkisuudessa myös Beverly Hills 90210 -sarjan spinoff-version merkeissä. Lisäksi työn alla on neljäs tuotantokausi hänen omasta Tori & Dean: Home Sweet Hollywood -realitysarjastaan. Ohjelmassa seurataan kaksilapsisen julkkisperheen elämää Hollywoodissa.