Rihannan hakkaaja kiistää uuden suhteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun r&b-tähti Rihannan helmikuun alkupuolella Hollywoodissa pahoinpidellyt hiphop-artisti Chris Brown on joidenkin tietojen mukaan löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Nyt Chris on kuitenkin kiistänyt tiedot.

Eri uutislähteiden mukaan Chris Brown seurustelisi parhaillaan Girlicious-yhtyeestä tutun poptähti-tanssija Natalie Mejian kanssa. Useiden lehtien mukaan pari on nähty yhdessä läheisissä tunnelmissa. Brownin taustavoimat ovat nyt kuitenkin ilmoittaneet, etteivät tiedot pidä paikkaansa.

– Tiedot, joiden mukaan Natalie Mejia olisi Chrisin tyttöystävä ovat virheellisiä, tiedottaja kertoi.

Myös Chris itse on kommentoinut väitteitä.

– Tällä hetkellä keskityn vain musiikkiuraani ja ihmissuhteen rakentamiseen Rihannan kanssa. En ole tekemisissä Natalien tai Erican kanssa. Liiallisen mediahuomion takia he ovat siirtyneet salaiseen paikkaan, joka ei todellakaan ole autoni takakontti, Chris kertoi Superficial-julkaisulle.