Suosikkitähden pahoinpitelyn syy: ”Luulin paparazzia zombieksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Woody Harrelson joutui tiistaina välikohtaukseen New Yorkin La Guardian lentokentällä, kun Hollywood-tähti hyökkäsi paparazzin kimppuun terminaalin ulkopuolella.

Tapauksessa ei sinänsä ole mitään uutta, sillä muiden muassa hiphop-tähti Kanye West on lähipäivinä oikeudessa vastaamassa syytteisiin lähes samanlaisesta pahoinpitelystä. Näyttelijän selitys tapahtuneelle on sen sijaan aivan omaa luokkaansa.

Woody Harrelson on nyt kertonut tiistaina tapahtuneen hyökkäyksensä syyksi sen, että hän luuli valokuvaajan olevan zombie. Harrelsonia ja hänen tytärtään kuvannut kameramies ei suostunut lopettamaan kuvaamista näyttelijän vaatimuksista huolimatta, joten tämä hyökkäsi kuvaajan kimppuun ja rikkoi kameran.

Viime päivät Zombieland-nimistä elokuvaa kuvannut tähti julkaisi asiasta lyhyen tiedotteen, jossa hän kertoo elokuvan sekoittuneen todellisuuteen.

– Saimme juuri valmiiksi Zombieland-elokuvan kuvaukset. Jouduin kuvauksissa koko ajan zombiehyökkäysten kohteeksi. Sitten lennettyäni New Yorkiin olin vieläkin sisällä roolihahmossani, Woody Harrelson kommentoi TMZ-julkaisun mukaan.

– Olin tyttäreni kanssa lentokentällä ja paparazzi ahdisteli meitä. Luulin häntä vahingossa zombieksi.

Harrelsonin pahoinpitelemä kuvaaja teki asiasta rikosilmoituksen, jonka mukaan näyttelijä iski kameralla häntä kasvoihin. Poliisi tutkii asiaa. Woody hyökkäsi kameramiehen kimppuun myös vuonna 2006, kun hän kuristi kuvaajaa ja rikkoi tämän kameran Los Angelesissa.