Täydellisen naisen potkujen syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime keväänä uutisoitiin kuinka Täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Nicollette Sheridan jätti suosikkisarjan. Tuolloin hänen uskottiin jättäneen sarjan vapaaehtoisesti, mutta myöhemmin kävi ilmi, että hän saikin potkut.

Nyt myös potkujen syy on selvinnyt. Ohjelman luojan Marc Cherryn mukaan syynä oli yksinkertaisesti raha. Aiemmin uskottiin, että potkujen syynä olisi ollut Nicolletten huonot välit sarjan muihin näyttelijöihin, mutta tuottaja kiistää väitteet perättöminä. Cherryn mukaan ABC-yhtiö halusi vähentää sarjan tuotantokuluja ja Sheridanin roolihahmon Edie Brittin poistaminen oli helpoin ratkaisu säästää rahaa.

– Edie oli jo maannut sarjan miehistä suurimman osan kanssa ja aiheuttanut niin paljon ongelmia, kuin hän kykeni. Minulle on asetettu suuret paineet alentaa tuotantokuluja, koska yhtiön taloudellinen tilanne kärsii. Jatkossa ohjelmia pitää voida tuottaa halvemmalla, Cherry kertoi TVGuide-lehdelle.

Spoilerivaara. Älä lue tästä eteenpäin mikäli haluat säilyttää jännityksen.

Nicollette Sheridanin roolihahmo tulee poistumaan sarjasta Yhdysvalloissa ensi sunnuntaina 19. huhtikuuta nähtävässä jaksossa. Hän joutuu outoon auto-onnettomuuteen. Jopa 200.000 dollaria jaksolta palkkaa saaneen Sheridanin mielestä tuotantoyhtiö heittää romukoppaan sarjan tärkeän hahmon.