Ashton Kutcher haastoi CNN-uutiset Twitter-kisaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin yhteisöpalvelu Twitter on yleistynyt nopeasti monien superjulkkisten ryhdyttyä jakamaan sen kautta kuulumisiaan. Palvelun suosituimmat tähdet ovat Demi Moore ja hänen miehensä Ashton Kutcher. Nyt Ashton on käynnistänyt leikkimielisen kisan uutiskanava CNN:n kanssa.

Amerikkalainen CNN on palvelun seuratuimpia uutissyötteitä ja Ashton puolestaan suosituimpia julkkiksia. Nyt molemmat kisaavat siitä kummalla on enemmän lukijoita palvelussa. Tällä hetkellä CNN-kanavaa seuraa 958.829 lukijaa ja Ashtonia 941.260 lukijaa. Ashton Kutcher on asettanut tavoitteekseen sekä päihittää uutiskanavan että saavuttaa yli miljoona lukijaa.

Miljoonan rajapyykin rikkoutunessa Ashton on luvannut lahjoittaa 10.000 dollaria malarian vastaiseen taisteluun MalariaNoMore-kampanjaan. Lukijamäärien seuraamista varten on nyt perustettu myös oma verkkosivusto, jossa kisaa voi seurata reaaliajassa. Sivusto löytyy osoitteesta www.kutchervscnn.com.