Britney Spearsin Suomeen tulo vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut jo muutaman viikon ajan Circus-kiertueellaan Pohjois-Amerikassa. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan kiertue sisältää keikkoja Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa ja Britanniassa. Nyt turneen jatkuminen muualle on vaakalaudalla.

Britneyn taustavoimat ilmoittivat taannoin, että kiertuetta halutaan laajentaa jo sovittujen keikkojen lisäksi myös muualle Eurooppaan ja Australiaan. Tällä hetkellä kiertueen viimeinen konsertti tullaan kuitenkin näkemään Pariisissa 19. kesäkuuta. Kansainvälisen taloustaantuman takia kiertueen laajentaminen on vaikeuksissa. Siten myös mahdollinen Suomen konsertti olisi nyt vaakalaudalla.

Britney on puinut kiertueen jatkumista myös oikeudessa, jonka pitää antaa lupa supertähden poikien kuljettamiseen maailmalle. Tiistaina järjestetyssä oikeuden istunnossa Britneyn asianajajat eivät saaneet tuomaria vakuuttuneeksi asiasta. Tuomari päätti jättää asian pöydälle muutamaksi kuukaudeksi nähdäkseen kuinka taloustilanne kehittyy.

– Vielä ei ole tiedossa onko taloudellisesti mahdollista laajentaa kiertuetta Eurooppaan ja Australiaan. Asiaa tullaan tarkastelemaan tulevaisuudessa sitten kun olemme saaneet asiasta analyyseja taloustilanteesta ja dollarin arvosta, tuomioistuimen edustaja Reva Goetz kertoi.