Demi Moore kaatoi verkkosivuston – ja vielä toisenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Demi Moore on tällä hetkellä yksi maailman seuratuimmista supertähdistä Twitter-palvelussa. Demin mikroblogia seuraa nykyisin jo reilusti yli puoli miljoonaa lukijaa. Tästä syystä myös hänen julkaisemansa linkit saavat suurta huomiota osakseen.

Twitter-palkinnolla muutama viikko sitten palkittu Demi Moore on nyt huomannut suosiollaan olevan myös varjopuolia. Hänen suosittelemansa linkit voivat nimittäin helposti kaataa kokonaisia verkkosivustoja, kun kymmenet- tai sadattuhannet ihmiset klikkaavat linkkejä samanaikaisesti.

Esimerkiksi tänään näin on tapahtunut jo kahdesti. Ensin Demi kaatoi sivuston, jossa esitellään hauskoja kylttejä ja pian tämän jälkeen vielä toisenkin sivuston.

Pari viikkoa sitten Demi ja Ashton virittelivät lukijoidensa kanssa “rakkauspommia”, jossa mahdollisimman monen tuli lähettää samaan aikaan toisilleen tweetteja. Tempauksen tarkoituksena oli, että samanaikaisten viestien suuren määrän takia “rakkaus kaataisi” hetkeksi koko mikroblogipalvelun. Tämä ei ollutkaan kovin vaikeaa, sillä palvelu on kärsinyt viime aikoina suuresta kuormituksesta johtuneista ongelmista.