Drew Barrymore seksikkäämpänä kuin aikoihin, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä E.T.-menestyselokuvasta tunnetuksi tullut ja sittemmin varsin menestyksekkään uran näyttelijänä tehnyt Drew Barrymore on työstänyt viime aikoina ahkerasti elokuvia. Tänä vuonna hän tähdittää peräti neljää leffaa.

34-vuotias He’s Just Not That Into You -elokuvan tähti Drew Barrymore on nyt nähty varsin upeana Lettermanin keskusteluohjelman vieraana. Mustaan tyköistuvaan tuubi-iltapukuun sonnustautunut neitokainen yllätti seksikkäällä olemuksellaan. Ainoa kauneusvirhe esiintymiseen tuli amerikkalaislehtien mukaan kielikorun esittelemisestä paparazzeille ja yleisölle. Katso kuvat tästä.

Räväkkänä tähtenä tunnettu Drew oli teini-ikäisenä todellinen ongelmapakkaus, mutta hän korostaa rahoittuneensa kun ikää on tullut lisää. Myös roolit a-luokan elokuvissa, kuten Charlien Enkelit, ovat tuoneet tähdelle lisää itseluottamusta. Viime aikoina Drew on kuitenkin pysytellyt poissa menestyselokuvista. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankailla elokuvassa Grey Gardens. Suomessa tosin He’s Just Not That Into You –leffakin odottaa vielä ensi-iltaansa.