Mitä ihmettä Lady ”Conehead” Gagalla on päässään? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu poptähti Lady Gaga tunnetaan energisten esiintymistensä ja monenlaisten tempaustensa lisäksi myös rohkeista esiintymisasuistaan. Tällä kertaa hänet on bongattu varsin näyttävään tukkalaitteeseen sonnustautuneena.

Nyt kyse ei kuitenkaan ollut varsinaisesta esiintymisasusta, sillä Lady Gaga käväisi poikaystävänsä kanssa japanilaisella illallisella Hollywoodissa sijaitsevassa ruokaravintolassa. Hänen asunsa oli huoliteltu viimeisen päälle, sillä neitokaisen päätä koristi noin puoli metriä korkea tornimainen ilmeisesti hiuslisäkkeestä tehty erikoinen rakennelma. Katso kuvat tästä.

Amerikkalaiset viihdelehdet ovat heti tuoreeltaan verranneet Lady Gagan uutta tyyliä vuonna 1993 ensi-iltansa saaneen Conehead-suosikkielokuvan roolihahmoihin. Aiemmin samana päivänä supertähti kuvattiin Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä, mutta tuolloin hänen hiuksensa olivat vielä normaalissa kuosissa.