Lisa Rinna riisui vaatteensa Playboy-kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna kertoi joulukuussa suostuvansa alastonkuviin, mikäli sellainen pyyntö tulisi.

– Olen maailman huonoin valehtelija. En voi valehdella, joten uskoakseni vastaisin myöntävästi, Rinna kertoi Extra-julkaisun haastattelussa.

Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa nähty julkkiskaunotar kutsuttiinkin pian tämän jälkeen Playboy-lehden kuvauksiin ja nyt tähden kuvat ovat kaiken kansan nähtävissä. Toukokuun Playboy-lehden kannessa ja sisäsivuilla Rinna poseeraa yllättävän vaatetettuna, mutta mukana on kuva myös alastomasta tähdestä hänen taannoisen lupauksensa mukaisesti. Katso kuvat tästä.

45-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.