Hulk Hoganin ex-vaimo: ”Nyt tiedän miksi vaimoja tapetaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija Hulk Hogan, oikealta nimeltään Terry Bollea, erosi taannoin varsin myrskyisästi vaimostaan Lindasta. Eron jälkeen molemmat osapuolet ovat jakaneet kärkeviä lausuntoja toisistaan.

Nyt on Lindan vuoro iskeä takaisin. Hän on todennut, että Hulk Hoganin myötä hän on oppinut ymmärtämään miksi miehet joskus tappavat vaimojaan. Tämä oli vastaisku Hulkin taannoisille lausunnoille, jotka suututtivat vaimon perin pohjin. Pariskunta ajautui avioeroon vuonna 2007 sen jälkeen, kun Linda alkoi epäillä miestään uskottomuudesta.

– Hulkin sarjapettäminen tuhosi avioliittomme, perheemme ja tulevaisuutemme. Surullista kyllä, hänen viimeisimmät kommenttinsa muistuttivat meitä siitä, että hänen määritelmänsä reiluudesta on hieman erilainen kuin laki määrää, Linda Bollea sivalsi Mirror-lehden mukaan.

Hulk Hogan totesi aiemmin julkisesti tuntevansa itsensä OJ Simpsoniksi, jota syytettiin kahdesta murhasta.

– Olisin voinut tehdä kaikesta rikospaikan, kuten OJ, ja katkaista kaikkien kurkut. Elän vajaan kilometrin päässä jättimäisestä talostani, jonne en kuitenkaan voi enää mennä, ajan kaupungin keskustassa ja näen 19-vuotiaan pojan ajavan minun Escaladellani ja tiedän että hän nukkuu minun sängyssäni minun vaimoni kanssa. Ymmärrän hyvin OJ Simpsonia, Hulk Hogan totesi Fox Newsin mukaan.