Black Eyed Peas : Boom Boom Pow

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkästä aikaa uutta materiaalia julkaiseva Black Eyed Peas antaa nyt uuden levynsä ensimmäisenä maistiaisena kappaleen Boom Boom Pow. Yhtyeen uusi albumi The E.N.D. julkaistaan Suomessa 10. kesäkuuta.

Soundimaailmaltaan yhtyeen uusi single kulkee Akonin ja Kanye Westin viitoittamalla tiellä varsin minimalistisissa merkeissä. Taustalla on vain parin raidan verran tavaraa ja kappaleen biittikin on hyvin yksinkertainen ja jopa kolkko. Melodiat hoidetaan ainoastaan lauluvokaaleilla ja vokoodereilla. Pari kertaa mukaan saadaan myös hieman syntikkamelodiaa, mutta sekin toteutetaan hyvin yksinkertaisin eväin.

Kokonaisuutena Boom Boom Pow -kappale on keskinkertaisen tyylikäs veto, mutta hittipotentiaalia siinä ei välttämättä ole kovinkaan paljoa. Will.i.amin tuottama biisi menee loppupuolella jo liiankin kokeellisille vesille, mutta aika näyttää kuinka viisulle käy hittilistoilla. Tanssilattialla haasteita ainakin löytyy.

Pisteet 3/5